Heb je feestartikelen zoals verkleedkleding nodig maar vind je het een te grote investering om alles zelf te kopen? Feestverhuur Arnhem geeft je de mogelijkheid om verschillende soorten feestartikelen te huren voor een korte periode, zodat je alleen betaalt voor het daadwerkelijke gebruik. Denk hierbij aan verkleedkleding, feestkleding, kleding voor feestdagen zoals Sinterklaas en Pasen, maar ook Abraham- en Sarah-poppen voor wanneer iemand 50 wordt.

Feestverhuur Arnhem en omgeving

Eén van onze vaste tradities wanneer iemand 50 wordt, is dat we vaak een Abraham- of Sarah-pop bij de voordeur zetten. Dit doen we omdat de 50-jarige spreekwoordelijk ‘Abraham (bij een man) of Sarah (bij een vrouw) gezien heeft’. Als je creatieve handen hebt kun je zelf prachtige poppen voor bij de deur knutselen, maar dit kost veel tijd. Net zo makkelijk is het om indruk te maken met een enorme, opblaasbare Abraham- of Sarah-pop. Onze feestverhuur in Arnhem heeft poppen van maar liefst 3,5 meter hoog! Deze maken gegarandeerd indruk op de jarige, de gasten en de hele buurt.

Feestkleding huren in Arnhem

Wil je in spectaculaire verkleedkleding verschijnen op een feest, maar weet je zeker dat je het kostuum maar eenmalig gaat gebruiken? Feestverhuur Arnhem biedt veel kleding en kostuums aan om te huren. Je huurt het kostuum bijvoorbeeld voor drie dagen en daarna lever je hem weer in bij ons. Zo ben je voordelig uit, maar kun je toch het kostuum dragen dat je graag wilt. Kleding die te huur is kun je ook alvast bekijken in onze webshop, zodat je bij ons in de winkel direct aan het passen kunt.

Verkleedkostuums

Een greep uit ons assortiment feestkleding dat te huur is:

✔ Sinterklaaskostuums en Pietenpakken
✔ Carnavalskostuums
✔ Halloweenkostuums
✔ Paashaaskostuums
✔ Kerstmankostuums
✔ Discokleding
✔ Oktoberfestkostuums

Verschillende soorten themakleding

Ons volledige assortiment kun je bekijken in de webshop. Wil je een kostuum toch eerst even passen? In onze feestwinkel kun je alles rustig bekijken en proberen. Vergeet niet bijpassende feestartikelen uit te zoeken, die maken een kostuum helemaal af.

Feestkleding huur je bij feestverhuur regio Arnhem!