De mooiste ballondecoraties van regio Arnhem

Bij een feestje of feestelijke gebeurtenis horen ballonnen. ‘Gewone’ ballonnen zijn vrolijk en eenvoudig, maar als écht eens groots wil uitpakken, zijn ballondecoraties uit Arnhem toch tien keer zo leuk! Naast ballonnenbogen en ballonpilaren hebben we ook speciale ballonnen, zoals folieballonnen en heliumballonnen. Deze zijn in tientallen verschillende vormen en maten verkrijgbaar, dus voor ieder wat wils. Ballondecoraties Arnhem zorgt in elke situatie voor prachtige ballonversieringen.

Ballonnenboog en ballonpilaar in Arnhem

Een bruiloft, feestelijke opening, receptie, open dag, verjaardag, babyshower: wat je feestelijke gebeurtenis ook is, een ballonnenboog of ballonpilaar staat fantastisch. En het bijzondere van deze ballondecoraties in Arnhem is dat ze leverbaar zijn in ontelbaar veel kleurencombinaties: je kunt helemaal zelf bepalen welke kleuren en tinten de ballonnen krijgen. Bijvoorbeeld roze-wit voor een babyshower, de kleuren van jouw bedrijf of kleuren die bij het thema(feest) passen. Maar naast de standaard ballonpilaren en ballonnenbogen kunnen we ook werken met afwijkende vormen, afhankelijk van jouw wensen. Kerstmannen, palmbomen, harten of cijfers: wat je ook viert, ballondecoraties Arnhem maakt passende decoraties. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Unieke folieballonnen en heliumballonnen

Folieballonnen zijn bijzonder: ze dienen niet alleen als decoratie, maar ook goed als cadeau. Doordat folieballonnen in veel verschillende vormen verkrijgbaar zijn, kunnen ze heel leuk zijn om te geven. Bijvoorbeeld aan een kersverse moeder of bruidspaar of een vriend(in) die thuiskomt na lang weggeweest te zijn. We hebben onder andere:

  • ‘Welkom thuis’-folieballonnen
  • Smileys
  • Cijfers
  • Folieballonnen met Disney figuren
  • Hartjes
  • Folieballonnen voor huwelijk
  • Geboorte folieballonnen

Met helium in plaats van lucht in je ballonnen weet je zeker dat ze er prachtig bijhangen: namelijk rechtop en hoog in de lucht. We hebben meer dan 40 kleuren heliumballonnen, metallicballonnen en ballonnen voor verjaardagen. Neem een kijkje in onze webshop of in onze winkel om het complete assortiment te bekijken.

Ballondecoraties Arnhem versiert elk feest met de mooiste ballonnen!