Ballonnenboog bestellen in Arnhem? Stel hem zelf samen!

Heb je binnenkort wat te vieren? Dan ben je vast op zoek naar bijzondere feestversiering. Een ballonnenboog bestellen in Arnhem is heel makkelijk bij feestwinkel Arnhem en regel je gewoon vanaf de bank.

In onze online tool kun je zelf een ballonnenboog bestellen om op locatie in of rond Arnhem te laten afleveren. Kies zelf het design, bijvoorbeeld een boog in hartvorm, met een gestapeld of gedraaid patroon. Vervolgens kun je zelf gaan mixen en matchen met kleuren. Je krijgt meteen een preview te zien, zodat je weet of je gekozen kleuren een beetje mooi staan bij elkaar. Je kan tot wel zeven verschillende kleuren in één ballonnenboog stoppen! Daardoor kun je bijvoorbeeld ook gaan voor het vrolijke regenboog-motief, wat perfect is als je geen specifiek thema of kleurpatroon in gedachten hebt.

Ballonnenboog bestellen in Arnhem – wat vier jij?

Onze ballonnenbogen worden gemaakt voor allerlei verschillende redenen. Op zakelijk gebied worden deze ballondecoraties veel ingezet bij:

 • Feestelijke openingen
 • Bedrijfsfeesten
 • Zakelijke evenementen
 • Personeelsfeesten
 • Actieperiodes (bijvoorbeeld een grote sale)
 • Branding en algemene winkeldecoratie
 • Om extra aandacht te trekken

Niet alleen voor zakelijke aangelegenheden zijn ballonnenbogen bestellen in Arnhem perfect, ook voor verjaardagen, bruiloften, huwelijksjubilea en babyshowers is dit zeer geschikte feestversiering. Of wat dacht je van een mooie roze met witte ballonnenboog op een geboortefeestje? Doordat er zoveel variatie in kleur mogelijk is, past deze ballondecoratie bij alle gelegenheden.

Ballonpilaren Arnhem

We maken natuurlijk niet alleen maar ballonnenbogen, maar ook ballonpilaren. Deze kun je ook zelf ontwerpen en bestellen, om af te laten leveren in Arnhem of omgeving. Ballonpilaren zijn vooral ook heel geschikt bij verjaardagen en (huwelijks)jubilea, omdat je de topballon kan vervangen door een cijfer. Ook op bruiloften staan ze prachtig, bijvoorbeeld door een groot hart als topballon te gebruiken. Zet ‘m bij de ingang van je feestlocatie en je ziet direct dat er een groot feest gevierd wordt!

Bekijk hier meer foto’s!

Geplaatst in Ballonnen en getagd met , , , , , , , , , , , .

3 reacties

 1. Ik wil er een bestellen voor het 50-jarig jubileum van mijn ouders. Hoe duur is een ballonnenboog?

 2. Hoi Anton,

  Bedankt voor je interesse. Ballonnenbogen zijn verkrijgbaar in meerdere maten. Aan de hand waar deze bezorgd mag worden komen hier nog kosten bij. Voor een totaalprijs kun je ons het beste een mailtje sturen of zelf een ballonnenboog samenstellen op https://ballongarant.nl/ballonnenboog-bestellen/ waar je de kleuren en maat kunt kiezen en de bezorgkosten uitgerekend worden in de winkelmand! 🙂

Reacties zijn gesloten.