Carnavalswinkel Arnhem: het grootste assortiment carnavalskleding in de regio!

Het jaar is pas nét begonnen, maar binnenkort staat het eerste en leukste feest van het jaar al op ons te wachten: carnaval! Drie dagen he-le-maal losgaan en je creativiteit op de vrije loop laten gaan met de leukste carnavalskostuums. Carnavalswinkel Arnhem heeft een enorme hoeveelheid carnavalskostuums op voorraad. Kom langs bij ons in de winkel of bestel ze supermakkelijk online.

Misschien weet je al hoe je verkleed wil gaan dit jaar, misschien heb je nog wat inspiratie nodig. Alleen al in onze webshop hebben we tientallen thema’s carnavalskostuums die je zo binnen enkele dagen in huis hebt. Onze fysieke carnavalswinkel Arnhem heeft de hele voorraad in de rekken hangen, dus je kan rustig rondneuzen tussen de kostuums en het een en ander passen voordat je een keuze maakt. We helpen je graag aan feestkleding!

Hoe ga jij dit jaar? Onze thema’s variëren: 1001 nacht, boerderij, maffia, politie en boeven, 50’s, 60’s, 70’s, 80’s, future/toekomst, dieren, superhelden en superschurken, chirurgen en verpleegsters, indianen, disco, cowboys en nog véél, héél veel meer.

Carnavalswinkel Arnhem heeft het allemaal

Behalve carnavalskostuums heeft carnavalswinkel Arnhem ook honderden feestartikelen en feestaccessoires op voorraad. Deze kunnen je kostuum helemaal afmaken of net die finishing touch geven. Voor elk kostuum hebben we wel een matchende pruik. We hebben niet alleen normale pruiken met rood, zwart, blond of bruin haar, maar ook knettergekke gekleurde pruiken in de wildste kapsels. Voor veel kostuums hebben we ook een speciale matchende pruik, bijvoorbeeld voor indianen, cowboys en hippies.

Bestel online je carnavalskostuum bij carnavalswinkel Arnhem of kom rondneuzen in onze winkel!

Recent zijn we verhuist naar een 2x zo groot pand! Met een oppervlakte van 250 m2 zijn we uitgegroeid tot één van de grootste feestwinkel in de regio! Zie hier vast een preview van de winkel.

Geplaatst in Feestartikelen en getagd met , , , , , , , , , , , .

Eén reactie

Reacties zijn gesloten.